sluit
sluit

Bindraban Bhawan

Beeklaan 100 - Segbroek
Meer foto's zien? klik op de rode bolletjes.

Kennismaken met de woongroep


De bewoners van de woongroep zijn in Suriname geboren. Dit gezamenlijke ‘moederland’ bindt hen. Wel hebben ze verschillende religieuze achtergronden, Hindoestaans, Islamitisch en Christelijk.

“Beleef je geloof thuis, en breng hier verder alles mee naartoe waaraan iedereen plezier kan beleven, vooral een goed humeur en een glimlach!” aldus de voorzitter.

Woningen


Woningen: 33 woningen, waaronder 2- 3- en 4-kamer woningen, waar zowel alleenstaanden als echtparen wonen.

Gebouw: Het gebouw is in 2009 opgeleverd. Het gehele pand is van de woongroep. Het pand heeft een open ruimte aan de achterzijde met fraaie galerijen die verspringen in breedte. De brede stukken fungeren ook als balkon.

Huur: De huur varieert door verschil in afmetingen woningen. De meeste woningen vallen binnen de sociale huur in de hoogste categorie. Drie woningen vallen onder de vrije sector. Zie verder de tabel inkomenseisen

Gemeenschappelijke ruimte: Een grote gemeenschappelijke ruimte op de begane grond met een grote keuken, parkeerplaatsen aanwezig voor 3- en 4- kamer woningen (hier betaal je apart voor), parkeerruimte voor scootmobielen aanwezig, in de hal van het trappenhuis, staan stoelen waardoor hier makkelijk kan worden gewacht op de regiotaxi. Aparte bergingen zijn niet aanwezig.

Overig: Lift aanwezig. Huisdieren zijn helaas niet welkom.

Activiteiten


Wekelijkse groepsavonden meestal op de vrijdagavond, waarbij ook belangstellenden van buiten welkom zijn.

Tal van activiteiten zoals Hindi les, religieuze bijeenkomsten, kaarten, spelletjes, handwerken. Koffiedrinken en praten. De religieuze feesten, Kerstfeest, Lichtjesfeest, Holifeest en Suikerfeest worden gevierd waarbij ook de buurt vaak wordt uitgenodigd.

Ligging en bereikbaarheid


Openbaar vervoer: Tram 2, 4, 12 en 17 en bus 427

Winkels: Weimar- en de Fahrenheitstraat. De Haagsche Markt is goed met de tram bereikbaar

Groen op loopafstand: Sportpark de Verademing, Zuiderpark

Andere buurtvoorzieningen: Islamitisch Cultureel Centrum, kleine winkeltjes, (eet) cafeetjes

Medische voorzieningen: Huisartsen/apotheek aan de overkant. Tandarts in de buurt. Ziekenhuis Westeinde vlakbij en met OV goed bereikbaar

Parkeren: Overdag gratis en van 18.00-24.00 betaald

Locatie


Interesse in groepswonen?


Stuur ons een e-mail via deze link met uw naam, telefoonnummer, leeftijd en of u onze nieuwsbrief zou willen ontvangen (deze wordt ongeveer drie keer per jaar verzonden).

De standaard procedure is dat u eerst naar één van onze informatiebijeenkomsten komt. Iedere eerste woensdag van de maand organiseren we een informatiebijeenkomst waar u alle ins en outs over het groepswonen in Den Haag hoort. U kunt zich hier inschrijven voor onze bijeenkomsten.

Bent u al ingeschreven bij Centrum Groepswonen (u kunt zich hier inschrijven)? Bent u al ingeschreven bij Woonnet-Haaglanden? Heeft u nog vragen? Neem contact op door te mailen naar info@centrumgroepswonen.nl of te bellen met 070-2170005.

Deze woongroep is uitgelicht geweest Lees artikel

Specificaties


Adres
Beeklaan 100
Postcode
2562 AM
Plaats
Den Haag
Stadsdeel
Segbroek
Aantal woningen
28
Aantal beschikbaar
geen
Verhuurder
Hof Wonen
Leeftijdsgrens
> 50 jaar