sluit
sluit
Ons advies aan de gemeente Den Haag, Droom Durf Doe! (met het onderliggende rapport) downloaden? Klik hier

Concert bij woongroep Romeinse Schans

PUBLICATIEDATUM: 15 mei 2020

Concert bij woongroep Romeinse Schans


publicatiedatum: 15 mei 2020

Video:


In woongroep de Romeinse Schans was alles orde gebracht voor een heerlijk uurtje muziek van gitarist Pier en zangeres Leopalooza. Zij treden momenteel belangeloos op om toch in deze Corona-tijd te kunnen spelen.

De bewoners zaten heerlijk in het zonnetje in hun prachtige grote tuin, een ideale plek voor een buitenconcert. Er was cake gebakken, de zon scheen en iedereen was er klaar voor.

Gitarist Pier merkte tot zijn grote verrassing op dat zijn moeder in hetzelfde complex lang geleden had gewoond en zelf had hij ook daar een paar maanden gezeten. Pure nostalgie!

Beneden in de tuin, vanuit de aangrenzende woningen en op de galerijen zaten en stonden mensen volop te genieten. En toen de meezingers op het programma kwamen werd er flink meegezongen en lieten ook een aantal geoefende zangers zich gelden.

De woongroep had nog een mooie bos bloemen voor beiden en met een muzikale toegift kwam er een einde aan een fantastisch mini concert voor de woongroep Romeinse Schans!

Dit concert is tot stand gekomen door een gezamenlijk initiatief van het GDO (Groepswonen Door Ouderen) en Centrum Groepswonen.Bekijk woongroep